HSMK:n toiminnassa pääset mukaan harrastamaan aktiivisten mäyräkoirien kanssa niin maalla, metsässä, näyttelykentällä kuin vedessä… näin niin kuin alkuun kerrottuna. Nämä innokkaat ja aktiiviset mäykyt kokoon ja karvanlaatuun katsomatta löytävät helposti tiensä sydämeesi ja kiskovat sinut mukaan aktiiviseen toimintaan. Sohvaperunoita mäyräkoirat eivät missään tapauksessa ole.

Tervetuloa siis aktiiviseen elämään mäyräkoirasi kanssa.

Järjestämme monipuolista toimintaa, joka aktivoi sekä koiran ohjaajaa että koiraa.
Erilaiset kokeet mahdollistavat mäyräkoiran luonteenomaisten kapasiteettien esiintulon ja koiran fysiikan ja mielen tasapainoisen ylläpitämisen. Koiran toimintakykyä, älykkyyttä ja yhteistyökykyä kehittävät Agility ja Rally Toko sopivat myös mäyräkoiralle. Kerhossa on useita mahdollisuuksia osallistua edellä mainittuihin toimintoihin perehdyttäviin harjoituksiin ja tapahtumiin.

Näistä ajankohtaisimmat tiedot löytyvät Ajankohtaista -palstalta ja kerhon Facebookista.

Järjestämme kokeiden lisäksi kerhoiltoja ja -tapahtumia. Näitä ovat erilaiset tapaamiset, yhteislenkit sekä tietoa ja taitoa koiran käsittelyyn tarjoavat kurssit ja luennot. Vuosittain järjestämme suositun kansainvälisen mäyräkoiraleirin.

Kerho on rekisteröity yhdistys ja sen toimintaa ohjaa vuosittain valittava hallitus.
Monipuolista toimintaa tukee useat toimikunnat, joihin otetaan mielellään mukaan aktiivisia mäyräkoiraharrastajia.
Ajantasaiset yhteystiedot täältä.

Tiedotamme kotisivuilla Ajankohtaista -palstalla ja kerhon omalla Facebooksivulla. Käytämme tiedottamiseen myös Mäyräkoiramme-lehteä. Silloin tällöin olemme jäseniin yhteydessä suoraan sähköpostitse esim. Kevätkirjeen merkeissä.

Haluatko mukaan toimintaan? Miksi kannattaa olla kerhon jäsen?

Kerho tukee jäsentensä kouluttautumista, mm. Kennelliiton tapahtumakalenterissa näkyville kursseille osallistumista. Mikäli tarvitset puollon kurssia varten, lähetä puoltopyyntö hyvissä ajoin sihteerille. Puoltojen edellytys on kurssin jälkeen toimia kerhon hyväksi kurssia vastaavissa tehtävissä.

Jäsenyysvaihtoehtoja:

Kerhon säännöt löytyvät pdf-tiedostona tästä linkistä: HSMK säännöt.

Kerhotuotteet

Kerholla ei tällä hetkellä ole omia kerhotuotteita.

________________________________

Tässä tietoa Helsingin seudun mäyräkoirakerhosta yhdistyksenä:

Olemme Suomen Mäyräkoiraliiton suurin ja Manner-Suomen vanhin jäsenyhdistys, jolla on noin 600 jäsentä.
Kerhomme on perustettu 11.9.1968.