MUISTATHAN SYYSKOKOUKSEN?

Tulethan mukaan kerhon sääntömääräiseen syyskokoukseen Ojanko Areenalle 22.11.2023 klo 18.30. Osoite Pitkäsuonkuja 6, 01200 Vantaa. Kokouksessa käsitellään vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja budjetti sekä valitaan kerhon puheenjohtaja ja hallitus. Ilmoittaudu etukäteen kerhon sihteerille (sihteeri@hsmk.fi) viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Kokous on hybridikokous, joten voit osallistua myös etänä, vaikka toivomme ensisijaisesti, että jäsenet tulisivat paikan päälle ja tapaisimme ihan kasvokkain. 

Tervetuloa!

 

JOUKKOTARKASTUKSET VETSONISSA MARRASKUUSSA

Kerho järjestää jäsenilleen mahdollisuuden osallistua joukkoterveystarkastuksiin ke 8.11.2023 ja ke 15.11.2023 klo 13.30 alkaen. Paikkana on Vetson (Mikkelänkallio 5, 02770 Espoo)

HSMK tukee jäseniään virallisissa IDD-selkäkuvauksissa sekä silmä- ja polvitutkimuksissa (PEVISA). Näet joukkotarkastushinnat ja jäsenten tuetut hinnat alla olevalta lomakkeelta. Tuetuista jäsenhinnoista ei voi enää lisäksi hakea kerholta selkäkuvaustukea. Kuitenkin myös Suomen Mäyräkoiraliitto tukee jäseniään 40 €/koira, ohjeet tuen hakemiseen löytyvät lomakkeelta. Kannustamme mukaan sankoin joukoin! 

Ilmoittaudu lomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin ennen 20.10.: https://forms.gle/DjHCAD8psxW67CLT6 

 

TULISITKO HALLITUKSEEN? 

Etsimme uusia aktiivisia kerhon jäseniä mukaan hallitustoimintaan! Olisitko se sinä? Pääset oppimaan uutta ja vaikuttamaan HSMK:n toimintaan. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Syyskokous on sääntömääräinen, kaikille seuran jäsenille tarkoitettu kokous, jossa käsitellään tulevan vuoden toimintaa. Kokouksessa muodostetaan vuoden 2024 hallitus, kun erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle valitaan uudet jäsenet. Erovuorossa ovat joka vuosi puheenjohtaja (tänä vuonna Ottilia Leikkonen) ja varajäsenet (tänä vuonna Minna Haapa ja Jaana Ahteela) ja kaksi varsinaista jäsentä aina vuorotellen joka toinen vuosi (tänä vuonna Esa Pekkarinen ja Hanna Kiuru). Hallituksessa kaudella 23-24 ovat lisäksi Tuija Lindholm ja Maarit Nybonn. Jokaisella yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus hakeutua hallitukseen puheenjohtajaksi tai jäseneksi päättämään yhdistyksen toiminnasta, tervetuloa siis mukaan! Hallitukseen voi ehdottaa jäseniä tai asettua itse ehdolle paikan päällä kokouksessa tai ilmoittamalla kiinnostuksensa jo ennakkoon lähettämällä sähköpostia puheenjohtaja@hsmk.fi

HSMK:n hallitukseen on paikkoja avoinna ja myös puheenjohtajan paikka on vapaasti haettavissa, jos olet käytettävissä ja kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään kerhon toimintaa. 

 

PALKINTOUUDISTUS

Hallitus on uudistamassa kerhon vuosittain jaettavia kiertopalkintoja. Päivitämme uudet palkinnot ja säännöt kotisivuille, kun ne valmistuvat. Luvassa on sekä käyttö- että näyttelypalkintoja. Olemme käyttäneet osaa vanhoista palkinnoista pohjana uusille. Kiertopalkinnot sekä valioplaketit ja PIKA-plaketit  on anottava tammikuun 2024 loppuun mennessä ja hakua varten tulee oma lomake. 

Kerho alkaa myös jakaa syyskokouksesta lähtien valioruusukkeita uusista kansallisista juniori- ja seniorimuotovalion titteleistä FI JMVA ja FI VMVA. Voit heti hakea koirallesi ruusuketta vuonna 2022 saavutetuista titteleistä tällä lomakkeella: https://forms.gle/SuUqCST4UMph2kdx5 


Vuoden 2023 aikana saavutetuista titteleistä ruusukkeet anotaan tällä lomakkeella ja ne jaetaan kevään ‘24 palkintokokouksessa: https://forms.gle/1nBnZDyuyoRHpewn9 

 

ARVOKOKEISIIN OSALLISTUMINEN JA KERHON MUUT TUET


Katso ohjeet kotisivuilta sivun alaosasta, kohdasta Tuemme mäyräkoiraharrastusta: https://www.hsmk.fi/toimintaa/. Anotut tuet käsitellään vuoden lopulla keskitetysti ja myönnetään ehtojen täyttyessä sekä budjetin puitteissa. Arvokokeiden tuki voi kohdistua ainoastaan kokeen osallistumismaksuun tai osaan siitä. 

 

LOPPUVUODEN TULEVIA TAPAHTUMIA

  • Mäyräkoirakävely Kivinokassa lokakuussa
  • Mäyristen agilityryhmä marras-joulukuussa
  • Näyttelytreenit hallissa
  • Suunnitteilla myös pikkujouluhenkinen ulkoilutapahtuma
  • POP-UP -treenejä

Seuraa kerhon FB-sivuja, jonne tapahtumatiedot nopeiten päivittyvät, ja jonne voi ilmestyä hyvin nopealla aikataululla pop-up  -tapahtumia, joihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. https://www.facebook.com/hsmk.fi

 

HYVÄÄ SYKSYÄ! 

Hallitus