Kesä ja kesän mäyräkoiratapahtumat ovat täällä – tule mukaan!

MÄYRÄKOIRALEIRI

Muistathan mäyräkoiraleirin Tammelassa 5.7.-11.7. Vielä ehdit mukaan! HSMK on järjestänyt mäyräkoiraleirin kesä-heinäkuun vaihteessa jo yli 30 vuotta. Leirille voit tulla koko viikoksi tai myös pistäytymään vaikkapa yhdeksi päiväksi. Leirillä on mahdollisuus treenata mm. VERI-kokeeseen tai koiranäyttelyä varten.

Järjestämme mahdollisuuden myös PIKA-treeneihin, mikäli kysyntää on. Lähetä viesti leiri()hsmk.fi, jos olet halukas tulemaan leirille PIKA-treeneihin (vaikka vain päiväretkelle). Otamme kerhon PIKA-putken mukaan, mikäli treeneihin on ilmoittautumisia ennakkoon. Leirillä on em. lajien tuomareita ja harrastajia, joilta voi myös kysyä näistä lajeista lisää. Seuraa kotisivujamme ja päivittyvää leiri-infoa: https://www.hsmk.fi/toimintaa/mayrakoiraleiri/

PIKA

Haaveena PIKA-koe? Tarvitsetko koirallesi treenikertoja ennen koetta? Mahdollisuus PIKA:n elementteihin tutustumiseen on leirin lisäksi myös alkusyksystä Helsingissä. Jää kuulolle, kerromme lisää seuraavassa tiedotteessa. Varsinaisia kokeeseen valmistavia PIKA-treenejä voi myös aina tilata olemalla suoraan yhteydessä kerhon PIKA-tuomareihin, esim. maarit.nybonn@hsmk.fi!

Kuva: Hanna Kiuru

HELSINGIN KESÄNÄYTTELYN TALKOOT

Tarvitsemme talkoolaisia Tuomarinkylän kesänäyttelyn liikenteenohjaukseen la-su 16.-17.7.! Talkootyö on näyttelyorganisaatiolle välttämätöntä onnistuneen tapahtuman toteuttamiseksi.

Talkoolaisille tarjotaan näyttelypaikalla kahvit ja lounas. Voit osallistua vaikka muutamaksi tunniksi tai puolikkaaksi päiväksi. Ehdit siten myös pyörähtää koiranäyttelyn puolella ja shoppailla kojuilla.

Tehtävänä on liikenteenohjaus n. klo 7.00-14.00 kahdessa vuorossa. Voit valita oman vuorosi käytettävyytesi mukaan, mutta suurin tarve on aamupainoitteinen, näyttelyyn saapuvien ohjaamisessa. Osallistujille kerho tarjoaa lisäksi yhden vapaavalintaisen treenikerran HSMK:n järjestämistä kesän tai syksyn treeneistä (toiveita aiheista otetaan vastaan ao. ilmoittautumislomakkeella). Tule mukaan talkoolaiseksi mukavaan porukkaan vaikka kaverin kanssa! Tässä linkki näyttelytalkoiden ilmoittautumiseen: https://docs.google.com/forms/d/1QmXm_XtuO8WqQiR-9tBMQa7wZbdTBpm2p6Ux-YllVbQ/viewf orm

Ilmoittauduthan pikaisesti!

Mäyräkoirien puuhapäivä Touhu & Temmellyksessä
Kuva: Ottilia Leikkonen

YSTÄVYYS-MEJÄ 3.7.

Tänä vuonna on Läpän vuoro järjestää kerhojen välinen MEJÄ-ystävyysottelu. Päiväksi varmistui su 3.7. (+normaali jälkientekovelvoite 2.7.). Päätimmme, että kerho osallistuu kerhoa edustavien koirien koemaksuun ja tukee sitä 50 %:lla! Ilmoita edustushalukkuudestasi sihteeri()hsmk.fi. Saat kuittauksen, kun viestisi on vastaanotettu. Voit edustaa kerhoa joko AVO- tai VOI-luokan koiralla. Hallitus tekee päätöksen kerhon edustajista, mikäli halukkaita on useampia kuin tarjolla olevia paikkoja (2).

MUKAAN TOIMINTAAN

Tule mukaan toimikuntiin ja samalla tutustut erilaisiin mäyräkoiraharrastuksiin! Haemme lisää harrastajia ja talkoolaisia mm. MEJÄ- ja muihin harrastetoimikuntiin. Pääset suunnittelemaan kerhon toimintaa ja samalla myös itse treenaamaan, motivoivassa treeniporukassa on voimaa!

Kerhossa ollaan avoimia monenlaiselle mäyräkoirille sopivalle toiminnalle, vain lisää tekijöitä kaivataan. Aikaisempi kokemus on sinulle eduksi, mutta pärjäät myös loistavasti ilman sitä. Meidän kanssamme opit uutta – tule rohkeasti mukaan! Lähetä viesti sihteeri()hsmk.fi, mikäli olisit käytettävissä kerhon toiminnan järjestämisessä.

KERHOTUOTTEET

Suunnittelemme kerhotuotteiden valikoimaa. Tulossa on ainakin t-paita ja narureppu, ja harkitsemme myös mm. tuubihuivia ja termosmukia. Millaiselle kerhotuotteelle sinulla olisi käyttöä?

Kerhotuote narureppu

MÄYRÄKOIRAKÄVELY

Seuraava mäyräkoirakävely on tiistaina 28.6. klo 18. Tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan Facebook-tapahtuman kautta. Lisätiedot päivitetään myös kotisivuille.

NÄYTTELYTREENIT

Suositut näyttelytreenit jatkuvat elokuussa. Järjestämme Käpylän liikuntapuistossa näyttelytreenejä elo- ja syyskuussa säävarauksella. Ryhmiä on kaksi: vasta-alkajat ja hieman kokeneemmat. Seuraa nettisivujamme ja Facebook-tapahtumia, ilmoitamme treeneistä hyvissä ajoin etukäteen. Mukaan olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan koiranäyttelyssä käynytkään. Treeneissä opit lisää!

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

HSMK:n hallitus

Kuva: Ottilia Leikkonen