Tule mukaan kevätkokoukseen!

Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 28.3.2022 alkaen klo 19. Osallistua voit joko tulemalla paikan päälle (Ojanko Areena, Pitkäsuonkuja 6, Vantaa) tai kokouslinkin kautta etänä. Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat ja jaetaan kiertopalkinnot.

Ennen kokousta, klo 18–19, on mahdollisuus tulla kuuntelemaan luentoa aiheesta sujuva arki ja ongelmien ennaltaehkäisy. Luennosta vastaa eläintenkouluttaja Petra Saarman (Tmi Citykoirankaveri). Luento on jäsenille maksuton. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset sihteerille 26.3. mennessä sihteeri()hsmk.fi.

Ennakkotietoa kevään tapahtumista

HSMK järjestää jäsenilleen mukavaa ja monipuolista tekemistä ja hauskaa yhdessäoloa. Kuuntelemme mielellämme myös jäsenten toiveita eli otamme vinkkejä vastaan, millaista tekemistä juuri sinä toivoisit. Tämän kevään aikana tulossa mm. näyttelytreenejä, yhteislenkkejä, nose workia ja MEJÄ:än tutustumista verkkoluennolla 21.4. sekä käytännön maastopäivä aloittelijoille 7.5.

Ilmoitamme vahvistetuista tapahtumista päivämäärineen nettisivuillamme www.hsmk.fi ja HSMK:n Facebookissa. Jos et vielä ole tutustunut nettisivuihimme tai seuraa meitä FB:ssa, se kannattaa aloittaa nyt.

Tervetuloa osallistumaan!

 

WANTED: toimihenkilöitä

HSMK:n toiminta perustuu pitkälti sen aktiivisiin jäseniin. Meillä on monipuolisesti eri mäyräkoiraharrastusten toimikuntia, mm. MEJÄ-toimikunta, näyttelytoimikunta, LUT-toimikunta ja muiden jäsentapahtumien toimikunta. Tällä hetkellä haemme täydennystä toimikuntiin – ilmoittaudu rohkeasti mukaan! On hyvä, jos sinulla on jotain perustietoa lajista, mutta se ei ole pakollista. Sihteeri ottaa vastaan ilmoittautumisia: sihteeri()hsmk.fi

 

Aurinkoista kevättä!

Ystävällisin terveisin
Helsingin Seudun Mäyräkoirakerhon hallitus