COVID19-epidemian aiheuttamat toimenpiteet syyskokouksessa:
– ennakkoilmoittautuminen välttämätöntä! Näin takaamme, että vain puolet kokouspaikan paikkamäärästä tulee käytetyksi. Tarvittaessa kokous siirretään suurempaan tilaan. Ilmoita ilmoittautuessasi joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.
– tule vain terveenä!
– ota maski mukaan ja käytä sitä.
– mikäli epidemiatilanne kiihtyy ja terveysviranomaiset asettavat yksityis- ja yleistötilaisuuksiin sellaisia rajoitteita, jotka estävät kokouksen järjestämisen, yhdistys noudattaa ohjeita ja siirtää tarvittaessa kokousta. Seuraa siis aktiivisesti tiedotusta ja ilmoittaudu etukäteen, niin saat infon suoraan itsellesi.

*******

KOKOUSKUTSU – SYYSKOKOUS

Helsingin Seudun Mäyräkoirakerhon sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 2.11.2020 klo 18.00 Platinum Areenalla (Ruosilankuja 14, Helsinki).

Kokouksen aluksi opimme koiranpentujen kouluttamisesta. Kouluttaja Sari Paavilainen Koirakoulu Visio.
Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset syyskokoukselle kuuluvat asiat: mm. puheenjohtajan ja hallituksen valinta vuodelle 2021, toimintasuunnitelma ja talousarvio 2021.
Tervetuloa! Ilmoittautumiset viimeistään 28.10.2020 sihteeri@hsmk.fi
Hallitus

MÖTESKALLELSE – VÅRMÖTE
Kallelse till höstmöte för Helsingforsnejdens Taxklubb r.f.
Tid: Måndag 2.11.2020 kl 18.00 Platinum Areena cafe, Ruosilankuja 14 (Kånala) Helsingfors.

I början av mötet lär vi oss om träningen av valpar. Tränare Sari Paavilainen Koirakoulu Visio.
I mötet handlas i stadgarna nämnda ärenden, bl. a. val for ordförandet och styrelsemedlemmar, aktivitetsplan och budget för 2021. Välkomna! Anmälan senast 28.10.2020 sihteeri@hsmk.fi
Styrelsen